×

info

Dear guests,
You are currently on the old forum we kept as a knowledge base. You will find the new community forum here
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Keyword

TOPIC: Module Tag Links missing domain...

Module Tag Links missing domain... 10 years 9 months ago #473

  • Anonymous user
  • berlin80210's Avatar
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Hello again helpers,

Another issue I am having is where I insert a module in the newsletter, it is displaying correctly, but any links are missing the site's domain name causing the link to be broken.

Example:

Module links are displaying as x-msg://150/index.php?option=com_employmentlisting&c=posting&view=posting&id=98

instead of http://functionstaffing/index.php?option=com_employmentlisting&c=posting&view=posting&id=98

How can I fix this?
Please log in to post a reply

Re:Module Tag Links missing domain... 10 years 9 months ago #479

  • Anonymous user
  • john's Avatar
  • Posts: 10494
  • Thank you received: 2
  • Karma: 242
AcyMailing should be able to automatically replace all relative links into absolute ones.
We even replace properly the action arguments in order to be able to have working forms on your Newsletter.
If not, that means there is a bug somewhere in the process.
I just tested it again on our test environment and it's working fine so we must have something different.

Could you please send a test of your Newsletter to my e-mail address so that we can see it and determine what could be the problem?

What module are you trying to include?
Please have a look at our official documentation before posting a new message!

If you use AcyMailing, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory.
Last Edit: 10 years 9 months ago by Anonymous user.
Please log in to post a reply

Re:Module Tag Links missing domain... 10 years 9 months ago #518

  • Anonymous user
  • berlin80210's Avatar
  • Posts: 16
  • Karma: 0
You've got mail ;)

I'm using mod_employmentlistings (part of the JobGrok pack). I love how it plugs right in, but the links aren't complete.

Thanks for your help!
Please log in to post a reply

Re:Module Tag Links missing domain... 10 years 9 months ago #525

  • Anonymous user
  • john's Avatar
  • Posts: 10494
  • Thank you received: 2
  • Karma: 242
I'm not able to reproduce the problem on our test environments.
Could it be possible to send me a temporary access to your website so I will be able to install an other Module Loader plugin and see if it works properly or not?
Even if it's a live site, your visitor won't see our intervention.

Please send the access to the same e-mail address if you allow us to do that.
Please have a look at our official documentation before posting a new message!

If you use AcyMailing, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory.
Please log in to post a reply
Time to create page: 0.072 seconds
Powered by Kunena Forum