×

info

Dear guests,
You are currently on the old forum we kept as a knowledge base. You will find the new community forum here
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Keyword
Please report any bugs or errors here.

TOPIC: Errors after Enterprise Upgrade

Errors after Enterprise Upgrade 3 years 9 months ago #106101

  • Anonymous user
  • SBS-JR's Avatar
  • Posts: 1
  • Karma: 0
I was running Essentials and upgraded to Enterprise and was getting some errors... So i uninstalled everything.. Installed the newest Enterprise 5.6... And I get these errors when sending a newsletter out for testing purposes..

Warning: file_get_contents(www.merrillmfg.org/index.php?option=com_...rl=url&task=sef&urls[0]=aW5kZXgucGhwP29wdGlvbj1jb21fYWN5bWFpbGluZyZhbXA7Y3RybD1hcmNoaXZlJmFtcDt0YXNrPXZpZXcmYW1wO21haWxpZD00NiZhbXA7a2V5PU1pZ0NqSmpSJmFtcDtzdWJpZD0xLWlCSDFvRG56OUlybTVv&urls[1]=aW5kZXgucGhwP3N1YmlkPTEmYW1wO29wdGlvbj1jb21fYWN5bWFpbGluZyZhbXA7Y3RybD11c2VyJmFtcDt0YXNrPW1vZGlmeSZhbXA7a2V5PWlCSDFvRG56OUlybTVv&urls[2]=aW5kZXgucGhwP29wdGlvbj1jb21fYWN5bWFpbGluZyZjdHJsPWFyY2hpdmUmdGFzaz12aWV3Jm1haWxpZD00NiZrZXk9TWlnQ2pKalImc3ViaWQ9MS1pQkgxb0RuejlJcm01bw==&urls[3]=aW5kZXgucGhwP3N1YmlkPTEmb3B0aW9uPWNvbV9hY3ltYWlsaW5nJmN0cmw9dXNlciZ0YXNrPW1vZGlmeSZrZXk9aUJIMW9Ebno5SXJtNW8=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 NOT FOUND in /home4/merrillweb/public_html/merrillmfg.org/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php on line 698

Warning: fopen(www.merrillmfg.org/index.php?option=com_...rl=url&task=sef&urls[0]=aW5kZXgucGhwP29wdGlvbj1jb21fYWN5bWFpbGluZyZhbXA7Y3RybD1hcmNoaXZlJmFtcDt0YXNrPXZpZXcmYW1wO21haWxpZD00NiZhbXA7a2V5PU1pZ0NqSmpSJmFtcDtzdWJpZD0xLWlCSDFvRG56OUlybTVv&urls[1]=aW5kZXgucGhwP3N1YmlkPTEmYW1wO29wdGlvbj1jb21fYWN5bWFpbGluZyZhbXA7Y3RybD11c2VyJmFtcDt0YXNrPW1vZGlmeSZhbXA7a2V5PWlCSDFvRG56OUlybTVv&urls[2]=aW5kZXgucGhwP29wdGlvbj1jb21fYWN5bWFpbGluZyZjdHJsPWFyY2hpdmUmdGFzaz12aWV3Jm1haWxpZD00NiZrZXk9TWlnQ2pKalImc3ViaWQ9MS1pQkgxb0RuejlJcm01bw==&urls[3]=aW5kZXgucGhwP3N1YmlkPTEmb3B0aW9uPWNvbV9hY3ltYWlsaW5nJmN0cmw9dXNlciZ0YXNrPW1vZGlmeSZrZXk9aUJIMW9Ebno5SXJtNW8=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 NOT FOUND in /home4/merrillweb/public_html/merrillmfg.org/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php on line 702

Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home4/merrillweb/public_html/merrillmfg.org/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php on line 704

Warning: stream_get_contents() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home4/merrillweb/public_html/merrillmfg.org/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php on line 706

Things I have noticed, I just use a template from the template pack to send out... View online does nothing, nor does unsub... Tried a different template and the same thing.. Didnt change the content of the template once loaded into the newsletter at all..

The only thing I see as a possibility is my SEF component causing issues?

But it doesnt seem like those links for view online or unsubscribe have links at all.. maybe due to errors above.

I did email support.. have gotten one response and just was told to install the newest file, which I did.. hoping someone here as some more input on the issues..
Please log in to post a reply

Errors after Enterprise Upgrade 3 years 9 months ago #106129

  • Alexandre
  • Alexandre's Avatar
  • Posts: 2462
  • Karma: 67
Hi,

We have answered your email, please make sure to keep only one way to contact us.
This way we will be sure to be more efficient ;)
Please log in to post a reply
Time to create page: 0.055 seconds
Powered by Kunena Forum